McKenzie “B” rész – A Nyaki & Háti Gerinc 2018. április 26-29.

2017, december 4 - 11:22

Ez a 28 órás tanfolyam bemutatja a McKenzie féle Mechanikai Diagnózis és Terápia elméletét és alkalmazását a nyaki-, felső háti és kisugárzó fájdalommal jelentkező betegek vizsgálatában és kezelésében. Előadásokon és Beteg Bemutatásokon keresztül ismertetjük a derangement, a diszfunkció és a poszturális szindróma jellegzetességeit és azok megfelelő kezelési tervét, nagy hangsúlyt fektetve a beteg által önállóan végezhető gyakorlatokra. A módszer gyakorlati hatékányságát valamint a  nyaki és háti gerincen alkalmazott korlátait a betegek 4 napos utánkövetésén keresztül mutatjuk be.

A továbbképzés pontértéke: 20 kredit pont

A tanfolyam célja:

A kurzuson való figyelmes részvétel, és annak teljesítése biztosítja a résztvevőknek azt a bevezető jellegű tudást, alapvető jártasságot, valamint képességeket, melyek szükségesek ahhoz, hogy elkezdhessék:

  1.  Megfelelően alkalmazni a Mechanikai Diagnózis és Terápia McKenzie Módszerét nyaki/háti gerinc problémákkal rendelkező betegek esetében.
  2.  Megkülönböztetni a McKenzie szindrómákat (Derangement, Diszfunkció, Poszturális) és az Egyéb alcsoportjait, valamint megfelelő kezelési rendszereket tudjanak biztosítani minden egyes szindróma esetében.
  3.  Meghatározni, hogy mely esetben szükséges terapeuta által kifejtett erők alkalmazása a tünetek megoldásához – a McKenzie-féle “erőkifejtési fokozatok” elvét használva.
  4.  Támogatni a betegeket azon terápiás folyamatok megtervezésében és alkalmazásában, melyek a kezelés céljainak eléréséhez szükségesek.

A tanfolyam ára:

55.000 Ft + ÁFA = 69.850 Ft

Az “A” résszel kell kezdeni a tanfolyam sorozatot, és a “D” részt kell utolsóként elvégezni.  A „B” és a  „C” részek sorrendje a részvevő által szabadon választható.  A minősítő vizsgára való jelentkezéshez mind a 4 rész elvégzése szükséges. 

Jelentkezés a továbbképzésre: info@mckenziemodszer.hu

További információk: http://www.mckenzieinstitute.org/hu