Ez a 28 órás tanfolyam bemutatja a McKenzie féle Mechanikai Diagnózis és Terápia elméletét és alkalmazását a nyaki-, felső háti és kisugárzó fájdalommal jelentkező betegek vizsgálatában és k

Ez a 28 órás tanfolyam bemutatja a McKenzie féle Mechanikai Diagnózis és Terápia elméletét és alkalmazását a derék- és kisugárzó fájdalommal jelentkező betegek vizsgálatában és kezelésében.

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar Fizioterápiás Tanszéke Módszertani Konferenciát szervez 2017. november 29-30-án.

A megívó és a részletes program:

 

A Népegészségügyi Kar, csatlakozva a Debrecei Egyetem beiskolázási rendezvényéhez a DExpo-hoz, idén is megrendezi kari nyílt napját 2017. november 22-23-án, melyre az érdeklődőket szeretettel várjuk!

Program:

9.00-  Nyitó rendezvény (helye: DE Főépület, 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.)

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet tudományos segédmunkatárs munkakör betöltésére 1 fő részére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:

határozott idejű közalkalmazotti jogviszony

A 2017/18-as tanév őszi félévében végző hallgatók részére meghirdetett Ujvari János diplomadíj-pályázat felhívás

9. Mozgásterápia és fizioterápia szakmacsoport

"Betegfelvétel, a beteg állapotának felmérése"

 

A továbbképzés pontértéke: 30 pont (szabadon választhatóként 20 pont)

A Debreceni Egyetem Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont előadás sorozatot hirdet "Út a sikeres karrierhez" a 2017/18-as tanévben.